Изгарящи от огнения трепет
на пламнала, Божествена Любов,
живеят същества могъщи
във вечен, искрен благослов.
Най-предани във свойта същност
към Него, Бисерът на Святостта,
към Неговата Благодатна Мъдрост,
лице в лице с Истинността.
Пред прага на безкрайната Сияйност,
докосвайки Нетленната Му Дреха,
те тръпнат в свята Тишина,
проникната с Божествена Утеха.
© Ангел Филипов All rights reserved.