26.12.2004 г., 0:26 ч.

Сестра 1 

  Поезия
1362 0 0

Една сестра си имам,

една единствена сестра.

И нея силно си обичам,

за мен една е на света.

 

За нея бих направил всичко,

дори звездите бих за нея аз свалил.

И цял живот съм благодарен

на Бог, че нея съм открил.

 

За нея и Луната ще сваля,

само тя да каже и Марс при мен ще слезе.

Аз още помня този прекрасен ден,

във който тя в живота влезе.

 

И този живот мой пълен със тъга

изпълни се със много топлина

и заради тази моя хубава сестра

ще съм най-щастлив до края на света.

 

На нея и на Бог благодаря,

че вече важен смисъл има

живота мой и моята съдба.

На всички Вас от сърце благодаря!

© Георги Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??