12.11.2007 г., 12:59 ч.

Сетивно е 

  Поезия » Любовна
727 0 13
Минорно  сляхме се.
Роялно.В полутон.
Откъснатите клони, лаврови
зараснаха заключени
във дланите на Аполон.
Кажи ми. Изшепти. Разлей.
Отпий и вдишай,
с очи - рубинен  хоризонт.
По ресниците с въздишки
разплитай паяжинно
най-бисерния стон.
Изпий душата ми.
Сетивно е.
Прераждане на бялото
в хиляда други цветове...
Проглеждам те -
от вярност е.
Ухаеш на любов.
И повече е от обичане.
И близко е до вечността...
Доливам се...
Минорна пак ще е нощта.

© Киара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??