16.05.2006 г., 16:17 ч.

Сезони 

  Поезия
625 0 1

През есента казват - всичко умира,

всичко е сиво и някак унило,

но любовта ми към теб е винаги жива

и в нея няма чувство фалшиво.

 

Зимата сякаш ми дава надежда,

нейното спокойствие, монотонно и нямо,

нейната премяна, чиста и нежна,

ми нашепват за твоето тяло.

 

Пролет - предвестник на младост,

пълна със свеж аромат на цветя

и твойто присъствие е моята радост,

и твойте очи са ярки слънца.

 

Лято безгрижно, топло и меко,

с весели танци, чак до зори

и там на плажа под небето,

сме свели поглед аз и ти.

 

Преминават сезоните, времето лети,

аз те обичам. Кажи, обичаш ли ме ти?

© Атанася Бораджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??