Нежно капчиците стичат се.
Помниш ли тогава есента?
Двамата невинно се обичахме.
*
Леко падат си снежинките.
Зимата забрави ли сега?
Скривахме се под завивките.
*
Тихо чуват ми се птичките.
Сещаш ли се - пролетта?
По косите ми кокичета.
*
Слънце пусна си лъчите.
Лятото не помня аз.
Вече няма да обичам...
© Екатерина Ангелова Всички права запазени