Nov 9, 2010, 8:40 PM

Сезони с теб 

  Poetry » Love
527 0 1

Нежно капчиците стичат се.
Помниш ли тогава есента?
Двамата невинно се обичахме.
*
Леко падат си снежинките.
Зимата забрави ли сега?
Скривахме се под завивките.
*
Тихо чуват ми се птичките.
Сещаш ли се - пролетта?
По косите ми кокичета.
*
Слънце пусна си лъчите.
Лятото не помня аз.
Вече няма да обичам...

© Екатерина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??