11.01.2006 г., 20:21 ч.

Сезоните на любовта 

  Поезия
977 0 1

Дълги летни нощи, полъх от море и пясък

и звезди безброй.

Силен огън във душите и сърцата

мятащи се без покой.

 

Капка дъжд, и още една

по килим от паднали листа.

Капка дъжд, една сълза

Есен във една душа.

 

Леден полъх, болка,липса

Безкрайна бяла празнота

Мисълта е крясък в тишината

А след него –  снежна самота.

 

Дали ще спре това безвремие

Щом потъна в твоите очи...

Или в  края на това стихотворение

Когато пролет пак ще разцъфти....

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Брави!Нестандартно и много хубаво...Харесва ми играта на думи 6+
Предложения
: ??:??