18.05.2008 г., 19:08 ч.

Сезонно намаление 

  Поезия » Еротична
712 0 4



 Ето, че съвсем си близко
 (вече без превземки).
 Знаеш, че така те искам
 (сочна и без семки).
 И недей да разсъждаваш
 (уж наглед небрежно):
 всичко можеш да направиш
 (съответно нежно).
 Всичко можеш да поискаш,
 ако ти откажа,
 чак тогава дай в очите си
 съответна важност.

 А като се връщаш вкъщи,
 вече поизстинала,
 да останем мъж със бъдеще
 и жена със минало.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??