12.02.2018 г., 3:24 ч.

Сезонът на сезоните... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
361 1 2

Сезонът на сезоните...

 

Все още не знам дали ще бъде вечна,

някои казват че идва, а други че си отива...

Животът е тъй кратък в своите вечности,

понякога само един миг от хиляди живее...

 

Живот ела, ела в мен, идвам и аз към теб,

изненадай ме днес, изненадай сърцето...

Тази любов, която е във всяко мое кътче...
полети, ще те откривам всеки един миг...

 

Позволи на очите ми да се затворят 

и душата да усети , що е тази крачка...

Една любов, никога досега живяна

сезонът на сезоните, във всичките му цветове...

 

Тази любов, която ме изненадва всеки ден...

и която копнее да се усмихва всеки път с мен...

Която просто остава с мен, когато плача...

и ме кара да се смея щом се прочета в очите и...

 

Тази любов, която ме кара да летя и да обичам...

когато ме обгърне с ръцете си и ме изписва...

и тогава много надълбоко осъзная смисъла...

че само когато се обича така, живота живее...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??