20.09.2017 г., 21:56 ч.

Сезонът стартира 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих, Друга
469 0 0

Не се усеща морето вече,
остава някъде ей там далеч...
И на лятото пътя пресече,
Сезонът есен е веч.

Учениците на 15 започват,
Изпълнени с радост и тъга,
Отново към знания се насочват,
Пред тях е новата учебна година.

Студентите към университетите бягат.
Пишат, предават доклади.
Отново с учебника ще лягат,
Макар и на някои да им правят серенади.

И в нова сезона стартира,
пълна с шоута, песни и сериали.
Отново първото място маркира,
За всички , които още не са го разбрали.

Вип брадъра с плеймейтки и певци, 
Екс фактор отново създава звезди,
В откраднат живот, нов доктор пристига,
Юлиан Вергов с бяла престилка от екрана намига.

Ах с тази Ферма, БТВ посреща горещо,

Показва как българите навремето са яли леща.

Но с тези турски, край няма и няма,

На които се радват де баба, де някоя мама.

Отново е есен и всичко пожълтява,

Земята лека полека застудява.

Ще се върне топлото пак догодина,

Студа е на прага и вече пристига!!!

 

 

© Мимету Сладката Всички права запазени

Просто за забавление

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??