Аз ти казах да си тръгнеш,
молех се да ме оставиш.
Сега те моля да се върнеш,
но грешката ми ти не можеш да забравиш.
Сгреших и по-лесно беше да приемеш
да си тръгнеш, щом ти казвам, че не те обичам.
Не исках да те нараня, така че да не се съвземеш,
но това постигнах - не отричам.
Но как аз теб да заблудя?
Ти, който ме познаваш най-добре.
Няма да повярваш, колкото и да твърдя,
защото знаеш - с теб е моето сърце.
Исках да си тръгнеш, но чувствам се сама.
Обичаш ме, а си отиде с лекота.
Каза ми, че любовта не е игра
и ще заминеш, защото аз превърнах я в лъжа.
Поисках да те спра, но не можах да го направя.
Не осъзнавах как във този миг те губя.
Но оттогава всяка нощ в сълзите си се давя,
сънувам те и пак разплакана се будя.