5.12.2006 г., 23:46 ч.

- Сгрешили?! - 

  Поезия
704 0 2
- Сгрешили?! -
Дължим си истини?
Така ли?
Нима ти казваш, че никога не си говорил ми лъжи?
Не излъга ли ти първо себе си,
когато жестоко каза ми "сгрешихме аз и ти"!
Защото, знаеш ли, за мене грешка ти не си,
а в грешката и мене ти въвлече,
и грешна, и сгрешила,
грешница оказах се за тебе...

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??