3.06.2023 г., 12:36 ч.

Шах и мат… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
158 0 0

 

Привличаме вниманието,

и смятат ни за луди.

С поглед ме предизвикваш,

без думи се разбираме.

Обичам всичко, което си,

това което правиш.

Всеки път се влюбвам,

все повече и повече.

Лудостта ти е заразителна,

обичам и нея и разума ти.

Сърцето ми е в шах и мат,

душата ми - свободна птица.

Няма граници с теб,

всеки път е нов хоризонт.

И от нищо не се страхувам -

страхът се превръща в прах.

И времето е спряло,

за нас не значи нищо.

Мигът е само важен,

тук и сега да се обичаме.

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??