23.06.2009 г., 13:55 ч.

Шал 

  Поезия » Друга
874 0 11

това е краят
изтънява като шал
ресните му 
разплитаме
объркани
те сочат във безкрайността
където вятърът
отдавна е отнесъл
сънищата ми

не може да се рее
като тях
от влагата в очите
натежава
това е краят
край и после крах
душата ми
от болка се смалява

последна болка
като гърлобол
надолу слиза
охтичаво кашля
завивам се
със рехавия шал
отивам си
а ти не ме изпращай

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??