24.02.2019 г., 22:13 ч.

Шаман 

  Поезия » Философска
543 1 1

Понякога пришпорваш Вятъра,
а друг път, смело яздиш Мълния.
И знаеш, твое кредо, Огънят е,
а пък Водата- същността ти!
Дъждът, за Теб говори съкровено,
играеш с Въздуха в любовта си,
дълбоко свързан си с Земята
и си едно със Свободата!
Шаман си, знаеш го, роден си,
да си творец на Светлината!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мистично и мелодично е тук! Хваща очите палитрата.
Предложения
: ??:??