Feb 24, 2019, 10:13 PM

Шаман 

  Poetry » Phylosophy
548 1 1

Понякога пришпорваш Вятъра,
а друг път, смело яздиш Мълния.
И знаеш, твое кредо, Огънят е,
а пък Водата- същността ти!
Дъждът, за Теб говори съкровено,
играеш с Въздуха в любовта си,
дълбоко свързан си с Земята
и си едно със Свободата!
Шаман си, знаеш го, роден си,
да си творец на Светлината!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мистично и мелодично е тук! Хваща очите палитрата.
Random works
: ??:??