3.02.2005 г., 16:49 ч.

ШАНС 

  Поезия
1150 0 0
Шанс!
От съдбата-
като докосване,
като забрава,
че това е мечтата,
която очакваме,
докато угасваме.....
Достигната, тя вече не е същата
Достигнали-затваряме я в къщата
на свойто недоверие,
на странно суеверие,
което хлопва вратата
пред мечтата
пратена от съдбата.
И отново сами,
изпаднали в транс:
Къде е мечтата?...
Пропусната!...
Шанс!...

© Ивомир Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??