Всеки шанс
е врата
да се върнем.
Само стъпка
към теб.
И потъвам.
Дълго бягах.
И дълго те търсих.
Беше трудно
по пътя да тръгнем.
Само стъпка
към теб.
И се губя.
Тази крачка
и днес ми е много.
Да летя -
колко исках да мога.
Но изгарях
в морета от огън.
Взех си
днешната доза.
И свърши.
Този ден
ме полазваха
тръпки.
Хайде, тръгвай.
Остави и гласа си.
Заключи ме.
И бягай
към вкъщи.
И така ще остана
до утре.
Ще говоря
с луната по тъмно.
Ще се давя
в морета безумно.
И отново...
ще бъдем.
Всеки шанс
е врата
да се върнем.
Вдъхновено от ''Всеки шанс е врата да се върнем.'' - Елица Стоянова