Oct 15, 2008, 4:13 PM

Шанс да се върнем 

  Poetry
906 0 29
 

 

 

Всеки шанс

е врата

да се върнем.
Само стъпка

към теб.

И потъвам.

Дълго бягах.

И дълго те търсих.

Беше трудно

по пътя да тръгнем.

 

Само стъпка

към теб.

И се губя.

Тази крачка

и днес ми е много.

Да летя -

колко исках да мога.

Но изгарях

в морета от огън.

 

Взех си

днешната доза.

И свърши.

Този ден

ме полазваха

тръпки.

Хайде, тръгвай.

Остави и гласа си.

Заключи ме.

И бягай

към вкъщи.

 

 

И така ще остана

до утре.

Ще говоря

с луната по тъмно.

Ще се давя

в морета безумно.

И отново...

ще бъдем.

Всеки шанс

е врата

да се върнем.

 

 

Вдъхновено от   ''Всеки шанс е врата да се върнем.'' - Елица Стоянова

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??