11.11.2017 г., 8:57 ч.

Шантава история 

  Поезия » Хумористична
380 0 0

 

Щях да спазвам диета,
но такъв ми бил късмета,
дръпнах първата солета,
но изпуснах си пакета.

 

Сетне хванах самолета,
стигнах до една планета
с обръч като на дискета,
приземих се на комета.

 

Помен нямам от момента,
пила съм с козела мента,
втори дубъл, няма лента,
писна ми до степен ента!

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??