Nov 11, 2017, 8:57 AM

Шантава история 

  Poetry » Humour
382 0 0

 

Щях да спазвам диета,
но такъв ми бил късмета,
дръпнах първата солета,
но изпуснах си пакета.

 

Сетне хванах самолета,
стигнах до една планета
с обръч като на дискета,
приземих се на комета.

 

Помен нямам от момента,
пила съм с козела мента,
втори дубъл, няма лента,
писна ми до степен ента!

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??