3.12.2005 г., 20:44 ч.

ШАНТАВО СЕМЕЙСТВО 

  Поезия
1306 0 7

Натякваха ми всички да се женя,
че вече гоня трийсетака,
и  в семейната академия
набързо скочих с двата крака.

А моето мъжленце "златно"
оряза ми крилата...
и докато се усетя
разказа ми играта!!!

Манджата била безсолна,
ризата му зле изгладена,
все кусури ми намира...
станах май "Робинята Изаура"

Кафето ще му е горчиво
или пък  горещо,
все се муси и му криво,
все виновна съм му нещо.

Реших аз да му го върна
и в реда на нещата,
с най-добрия му приятел
сложих му рогата.

Заслужи си го сам-мъжлето ми
щом не зачита в мен" жената"
аз пък ще му отмъщавам
правейки го на елен в главата!

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??