25.06.2023 г., 21:28 ч.

Шарен ден 

  Поезия » За деца
308 1 6

Денят ми е шарен –

хвърчило пъстро…

Сълзите дъждовни

лесно забърсва.

 

Той сякаш не знае -

в локви обичам

с крачета да пляскам,

с облак да тичам…

 

А вечер ми хвърля

цветна завивка,

та нощем да имам

пъстра почивка.

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Шарен ден »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??