Денят ми е шарен –
хвърчило пъстро…
Сълзите дъждовни
лесно забърсва.
Той сякаш не знае -
в локви обичам
с крачета да пляскам,
с облак да тичам…
А вечер ми хвърля
цветна завивка,
та нощем да имам
пъстра почивка.
© Мария Todos los derechos reservados