20.03.2008 г., 7:46 ч.

Шарена Дъга 

  Поезия » Любовна
865 0 6

  Шарена Дъга
Абдулрахман Акра


Редуват се нашите омайни стъпки,
радостно танцуваме със теб на брега.
Валят от луната лъчите сребристи,
с нас споделят вълшебството на мига.

Краката ни боси щастливо пристъпват,
по нежните пясъци рисуват топлина.
Сякаш следите им на вълните разказват
любовната притча за мъж и жена.

Бризът ухае на мартенска нежност,
на сладост и грация ухаеш и ти.
Поемам те цяла в моите обятия,
събуждам в тебе заспали мечти.

И в миг небесен целувам те райски,
от устните ти плътни изсмуквам страстта
с вкус на мед и аромат на рози,
омайни като вино събрало вечността.

За нашата близост пеят вълните,
мелодия вълшебна лети в небеса,
изписва послание тя във висините
с чудното мастило на влюбени сърца.

И нека валят от розови облаци
букви блестящи без следа от тъга,
а сутрин да грейва в просторите сини
над нашето място пъстроцветна дъга.

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??