23.05.2009 г., 1:42 ч.

Шегите на любовта 

  Поезия » Хумористична
658 0 1

Науми си Любовта веднъж
да запали огън във сърцето
на един самотен, скучен мъж.
Бе във влак, пътуващ за морето

седнал той. И старата Любов
му изпрати две шармантни дами –
секси, мили, ласкави, готови
да обичат. Мислеше, че само

щом ги зърне скучният ерген,
ще забрави свойта самота,
и сърцето без проблеми в плен
чакаше да вземе Любовта.

Но мъжът от куфарчето вехто
книжица оръфана извади,
стихове едни на Бертолт Брехт,
и забрави двете дами млади.

Що се случи после? Тези дами
сега се любят двете във хотела,
а онзи мъж самотен, пише драма
в едно далечно, запустяло село.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хехе, туй че се любели двете на морето, в хотела,
    да ти призная - хич не го очаквах!
    (или пък не съм разбрала?)
Предложения
: ??:??