16.06.2009 г., 9:44 ч.

Шегуваш ли се 

  Поезия » Любовна
601 0 2

ШЕГУВАШ ЛИ СЕ… 

 

 

Шегуваш ли се?  Толкова е късно...

Направи ми подарък любовта.

Едва успях от мен да я откъсна

и ето, че се връща бавно тя.

 

Страхуваш ли се?… Колко време мина...

Защо живеем просто ей така?

Нали когато чувствата не стигат,

започват да се случват чудеса…

 

 

Чудеса се случват и по всяко време.

Прегорели чуства се изпълват с цвят,

а от нас се иска, дявол да го вземе,

от мечтите да си построиме град.

 

 

Ела до мен, налей си и празнувай.

Почивай си на моите рамена...

За вчерашното само не тъгувай.

Не искам даже да те разбера.

 

 

Чудеса се случват и по всяко време.

Прегорели чувства търсят светлина.

Късно снощи в тъмното си мислех.

Сигурно си прав.  До сутринта...

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??