22.12.2007 г., 21:20 ч.

Шейничка 

  Поезия » За деца
1199 0 2

Шейничка

 

 

Трака, тропа отзарана

татко Мишо на тавана.

Той шейничка майстори

за дечицата добри.

Мишорана пък плете

шал за всякое дете.

На немирните ръчички -

пъстри топли ръкавички.

А мишлетата добри

днес рисуват със бои.

Но въздишат и мечтаят

те навън да поиграят.

   

 

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??