Dec 22, 2007, 9:20 PM

Шейничка 

  Poetry » For kids
1204 0 2

Шейничка

 

 

Трака, тропа отзарана

татко Мишо на тавана.

Той шейничка майстори

за дечицата добри.

Мишорана пък плете

шал за всякое дете.

На немирните ръчички -

пъстри топли ръкавички.

А мишлетата добри

днес рисуват със бои.

Но въздишат и мечтаят

те навън да поиграят.

   

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??