13.02.2013 г., 7:52 ч.

Шеметно Еротично Танго! 

  Поезия » Еротична
2371 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

 

 

Огнени ритми! Безумно изпепеляваща страст!
Завихрят ме безпощадно в своята сила и власт!
Черно-белите пламъци се гърчат в несвяст... 
Безсрамно луда оргия, в мега шантав контраст!

Пожари палят в кръвта! И аз като факла горя...
Изпепеляват ме цялата, разпиляват ме вихрено...
Свръхмощна турбо Емоция Света завъртя! 
Черна Нощ! А Небето е ослепително! Озарено!

Шеметна скорост Сърцето взривява ударно!
Люлее бедрата ми в грациозен синхрон с ритъма.
Тялото следва извивките им, лъстиво, коварно...
Тръпне сгърчено в транс! Екзалтиран е спазъма!
  
Гъвкави линии, съвършени. Изваяни виртуозно крака. 
Сияе овалното строго изящество на гърдите ми...
Красотата им бяла, превъзбудено святка в мрака...

Настръхнали стенат зърната! Прелъстени и непогалени.

.............................................

Изгарящ екстаз - помитаща лава, димят овъглени конвулсии!
С ръждив глас вулгарно шепнат за грях задъхани демоните!
Лепкава похот жадно засмуква мислите с хищни пулсации!
Свирепо желание забива нокти в мен! И скимтят хормоните...  


Още един безпаметен миг и следва взрив и Експлозия!
В изтръгнат стон ме превръща, въздишка, тихо ридание.

Ароматни струйки се свличат по кожата - капки амброзия.
С дрезгав крясък на дива котка свисти в очите стенание...

......................................

Огнени ритми! Безумно изпепеляваща страст!
Завихрят ме в черно-бял, мега шантав контраст!
Мелодията - гореща! За плътта ни е подъл шантаж...
Аз имам нещо и за Сърцето Ти! С опасен волтаж!


Ела
и танцувай с мен! Ела, за да изгорим!  
Искаш ли да се потопим в Магията на това...

ШЕМЕТНО ЕРОТИЧНО ТАНГО?!



...................................................

 

:) А ето го и Тангото, причинило тази непоетична,

... но струва ми се поне еротична лудост:

 

http://www.youtube.com/watch?v=QP9Uapr-tPk

 

 

© Екатерина Камазовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Раздъвках си яката на ризата и се сетих за Пинокио, Мълвина и пар4ето 6курка ...
  • Мисля, че си преекспонирала с боите, няма нужда от такива пресилени думи. Вярно, че тангото е страст, но то е интелигентен танц, за познавачи и ценители. Според мен в него има малко еротика, малко чувственост и мноооого красота!
  • Браво! Брависимо!...И поздравления за смелостта да споделиш
Предложения
: ??:??