2.04.2017 г., 19:51 ч.

Шепот и нежност 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
285 0 7

Тъй дълго чаках те и времето си

преживях без тебе.

Затова сега, като струна нежна,

аз потрепвам, едничкия китарен

звън да не заглъхне.

В сърцето си всеки звук събирам.

Да мога идващият миг на самота,

потънала в диханната прегръдка,

една симфония за нежност да изслушам.

И шепота на тази нежност без думи да ми пее.

И пролет разцъфтяла в люляково

клонче за поздрав да люлее.Тогава,

с теб един до друг, аромата му ще ни покрие.

Ще му се усмихне и всяка болка ще изтрие.

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??