15.09.2016 г., 18:14 ч.

Шепти тишината 

  Поезия » Любовна
452 3 9

                                             Шепти тишината

 

 

Слънцето е спряло и не грее

една любов изпепелена немее

притихва природата при чувства свети

песните галят нежно, но вече изпети.

 

Самотна луната изгубила звездите

очите без радост, тъжно леят сълзите.

В мрака изнизва се полека младостта

останала без вяра и без радостта.

 

Нощта в своята тишина шепти

сърцето не спи, но от обич тупти

вятърът сам си духа и танцува

душата от любов за мига бленува.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??