28.08.2017 г., 13:48 ч.

Шипков храст 

  Поезия » За деца
975 0 1

     Шипков храст

 

 

Познавам аз, храстчето бодливо, 

затова го пипам предпазливо,

че подовете му се скрили, 

и вардят ги безброй бдили.

 

Щом го пипна, ме прегръща,

дръпна ли го, кръв ми пуща.

Но обичам мармалада

повече от шоколада!

© Рени Маргина Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни" »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??