Aug 28, 2017, 1:48 PM

Шипков храст 

  Poetry » For kids
1016 0 1

     Шипков храст

 

 

Познавам аз, храстчето бодливо, 

затова го пипам предпазливо,

че подовете му се скрили, 

и вардят ги безброй бдили.

 

Щом го пипна, ме прегръща,

дръпна ли го, кръв ми пуща.

Но обичам мармалада

повече от шоколада!

© Рени Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??