27.03.2020 г., 23:23 ч.

Шивач 

  Поезия » Друга
553 0 0

Много са шивачите сред нас.
Едни съшиват и кроят ни дрехи,
други кърпят само евтини доспехи,
за да покажат си фалшивите успехи.

© Господин Господинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??