Mar 27, 2020, 11:23 PM

Шивач 

  Poetry » Other
560 0 0

Много са шивачите сред нас.
Едни съшиват и кроят ни дрехи,
други кърпят само евтини доспехи,
за да покажат си фалшивите успехи.

© Господин Господинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??