25.02.2008 г., 18:58 ч.

шизофренично... 

  Поезия » Бели стихове
749 0 12
Някой ден главата ми ще се взриви
и моят дом ще бъде лудницата.
Смеховете ще заместят музиката,
с нокти ще рисувам по стени
видения и страхове...
Разкъсана и безвъзвратно разпиляна,
ще битувам в хилядите паралени светове
и единствено за мен остава,
душата ми, навита на пружина, да се скъса,
за да се слея с времето и тишината.

© Анин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??