25.06.2008 г., 9:10 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
607 0 0

В живота ми навлезе някак си потайно.
И как?! Завладя ме, но с какво?!
Чаровен си, признавам, че е вярно,
но кажи, това ли беше всичко?

И нежен си, и мил, и всеотдаен,
и всичко в тебе е красиво.
Всеки миг със тебе е безкраен,
всичко в тебе е неземно!

И скромен бил си, но не си признаваш,
и истината глупаво във себе си държиш,
а искам те в душата си потайно,
как може да си толкова свенлив!?

А искам те със сила страшна!
Как силно искам да съм с теб!
Сърцето ми подскача в ритъма прекрасен.
Обичам те! Бъди със мене ти щастлив!

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??