25.01.2016 г., 20:09 ч.

Щастие 

  Поезия » Философска
464 0 0

      Щастие

 

Щастие, щастие, щастие,

бликни от хоризонта син!

Щастие, щастие, щастие,

помилвай всеки, що е самин.

 

Щастие, щастие, щастие,

клишето е вярно, уви!

Щастие, щастие, щастие,

ти не се купуваш с пари.

 

Щастие, щастие, щастие,

не си ли измислица ти?

Щастие, щастие, щастие,

просто плод на наш’те мечти…  

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??