Jan 25, 2016, 8:09 PM

Щастие 

  Poetry » Phylosophy
465 0 0

      Щастие

 

Щастие, щастие, щастие,

бликни от хоризонта син!

Щастие, щастие, щастие,

помилвай всеки, що е самин.

 

Щастие, щастие, щастие,

клишето е вярно, уви!

Щастие, щастие, щастие,

ти не се купуваш с пари.

 

Щастие, щастие, щастие,

не си ли измислица ти?

Щастие, щастие, щастие,

просто плод на наш’те мечти…  

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??