20.10.2019 г., 8:01 ч.

Щастие 

  Поезия » Друга
428 2 0

Днес в слънчевото утро,
една радост, протегна ми ръка,
в зениците ми сякаш пролетта разцъфна,
виждайки те в придворите на любовта.

Усещам те дори, когато си далеч,
мислите ми са някъде в разцвет, 
но когато си до мен, косата ми настръхва
и полудявам по теб.

Каква радост е, да обичаш
и да бъдеш обичана
и в очите му да виждаш,
щастлива любов.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??