10.06.2008 г., 16:33 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
850 0 2

Щастие във мене се роди!

Щастие, което ти ми подари!

С усмивка срещам твоите очи,

копнежи чувствам - истински си ти!

 

И наш`те срещи, най-случайни,

пробуждат помежду ни чувства трайни.

Съдбата ни решила да ни събере,

какво ще стане за да разбере!

 

И даже тъй - като на игра,

май нещо случва се и не е шега!

И край не искам аз да има -

искам да е вечно лято, а не зима!

© ИРИНА ТЕРЗИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не ми харесва, не е доизпипано... Бас държа, че срещите ви съвсем не са случайни. И съдбата не събира, за да разбере какво ще стане, а събира с много ясна цел.
  • Браво!!!
Предложения
: ??:??