26.04.2008 г., 22:17 ч.

Щастие 

  Поезия » Любовна
953 0 4

 

Щастието ме обля

като лунна светлина,

грейнала в тунела тъмен,

тъмен и бездънен.

Щастлива съм сега,

щом не съм сама

и ти си до мен

в този слънчев ден.

Усмивка грейна по лицето ми бяло,

бързо тебе съзряло.

И ликът ми - унил и тъмен,

изведнъж стана весел и чуден.

Искрата в тъмата си ти,

блеснала в моите очи!

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??