31.07.2007 г., 15:36 ч.

Щастие 

  Поезия
519 0 0
Защо виждам щастието там,
където другите не могат.
Нима е трудно да се радваш
дори на малките неща.
Защо хората не са щастливи,
ако не притежават част от света.
Отворете сърцата си, не бъдете
такива, та животът е само един.
Или той ни побеждава или
ние го градим. Щастие има
и то навсякъде, стига да отвориш
за него своята душа.
От теб зависи дали ще се радваш
или ще превърнеш живота си в тъга.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??