10.01.2015 г., 17:56 ч.

Щастие 

  Поезия » Друга
671 0 3

Щастлива съм, защото съм прекрасна.

Не ми е нужно нищичко от никой.

Не ми е нужна нито обич страстна,

ни някой за вечеря да ме вика.

 

Щастлива съм, защото се намерих.

След дълго търсене и спъване във чувства.

Не мои, други нечии, големи.

Бях ги приела като мои, но ги пуснах!

 

Щастлива съм заради цветните лалета,

които сутринта си купих за закуска.

Заради чашката със рози и кафето,

което буди моето предчувствие,

че днес ще грее слънчице красиво!

Напук на всяка дебнеща заблуда,

че друг ми трябва, за да съм щастлива!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Калина Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??