20.06.2006 г., 7:47 ч.

Щастие.....фалшиво!!! 

  Поезия
802 0 2
Чувствата във мен напират
в гърдите ми се борят тъга и щастие..
Щастието някак.. дъхът ми спира,
а болката превръща го в нещастие..
Мислех си:"Щастлива може би ще бъда",
но несигурността не даваше ми мира
и оказа си поредната заблуда-
да бъда щастлива нещо все ме спира.
Точно мислех,че всичко е наред,
че нищо вече не ми липсва..
Продължавах пътят си напред,
но някак взе от всичко да ми писва!
Писна ми в заблуда да живея,
да ме лъжат във очите,
за щастие да помисля дори и не смея..
защото всеки разбива ми мечтите.
С какво тази болка си заслужих
като бях вярна и да съм продължавам
толкова усилия положих.....
да си с мен не те задължавам!
По-добре иди си!Въпреки,че те обичам!
Не искам щастие фалшиво,
искрената болка винаги ще педочитам!
Не!Не искам щастието щом то е лъжливо!!!!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да смятам,че си права,но до някаде...та не са ли хората,които ни заобикалят тези ,които ни карат да се чувстваме щастливи или обратното.Аз лично не си го обеснявам,защото не мога да си кажа: "От днес ще съм щастлива" и хоп всичко е решено,а в същото време да съм самотна!
    Мерси за коментара,оценявам го!
  • Много е хубаво това, което си написала, но знай че щастието е такова каквото си го направим ние самите!!!!!
Предложения
: ??:??