20.07.2012 г., 9:35 ч.

Щастие за двама 

  Поезия » Любовна
692 0 0

Когато нощем затворя очи,

виждам как до мен си ти.

Виждам те и заспивам до теб.

Със затворени очи съм, но реално виждам те.

 

Толкова е хубаво така.

Прилича ми на сбъдната мечта.

Ако на яве не мога да съм до теб –

то в съня си държа те с две ръце.

 

Обичам тази магия голяма,

прилича ми на приказка за двама.

Чуден сън сънувам –

нощем цяла съм и съществувам.

 

Когато дойде сутринта – бързо си върви!

Слънцето ревнува, щом до мен си ти.

Тази любов е повече от голяма –

тя е щастие за двама.

 

Довечера в съня ми отново ела.

Ще те чакам и ще ти се усмихвам, докато не заспя.

А когато затворя очи –

при мене пак се появи. 

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??