12.08.2011 г., 23:01 ч.

Щастие за мен и майка... 

  Поезия » Любовна
550 0 2

Щастие обсипа моята душа,

красива и беззащитна бе тя.

Щастието доведе тези пролетни цветя,

ухаещи на доброта и мъничко тъга...

 

Ах, какво щастие беше това,

да видя своята майка най-добра.

Да я прегърна и целуна,

а тя милата как се развълнува...

Стана ми мило на душата,

че зарадвах аз майката, жената...

 

На света е тя една,

единствена ще си и остане.

майката едничка, най-добра,

тъй мила и прекрасна...

 

       [Обичам те, мамо!]

                                                                                 

© Росица Стоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е и добре, че рано се осъзнава колко много значи Мама!
  • Имаш добро сърце и това ще ти помогне да съхраниш обичта в него. Пожелавам ти успехи и много радост!
Предложения
: ??:??