26.07.2007 г., 15:05 ч.

Щастлива... 

  Поезия
1085 0 2
                 Щастлива съм. Искам да споделя.
                  "Щастлива съм" - не спирам да крещя.
                   На тъгата казвам сбогом с
                   усмивка на уста.
                    Няма вече самота.
                   Ти даряваш ми сила да вървя,
                    Ти си извор на смеха.
                   С теб чуствам се истинска жена.
                     Само с теб мога това, да летя,
                     както никога досега. Хора, открих ЛЮБОВТА!
                   Истинска, искрена като детската сълза, искряща
                   като бисерна вода.
                     Щастлива съм, когато до теб заспя.
                     Щастлива съм, когато с теб съзирам първия лъч светлина.
           Знам - с теб няма измама и лъжа,  няма страх и самота.
                   Щастлива съм, че имам теб сега...





Ps:"Обичам те, зайче"

© Росица Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??