12.06.2007 г., 8:45 ч.

Щастлива жена 

  Поезия
1241 0 13
Вече толкова време ме вдъхновяваш,
а не си искал нищо от мен.
Твоя съм - ще ме купуваш
или ще ме продаваш.
Но ще се покачи курса ми
през тоя ден.
Ти толкова много направи,
за да изтриеш всичките сълзи.
Мен на първо място постави,
по-напред от предишните жени.
Обичаше ме както исках -
всеотдайно, предано и вярно.
Понякога невъзможното изисквах,
държала съм се и коварно.
Но ти не ме остави.
Истински мъж си.
Знам това.
Ела сега за да ти покажа,
как се отблагодарява
една щастлива жена.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??